Helmen

Als trotse eigenaar van een scooter weet je dat veiligheid voorop staat. Een scooterhelm is niet alleen verplicht, maar ook een slimme keuze om jezelf te beschermen tijdens je ritten. Laten we eens kijken naar de verschillende soorten scooterhelmen en welke bij jouw scooter passen:

  1. Integraalhelm: Deze helm biedt de meest uitgebreide bescherming. Het bedekt je hele hoofd, inclusief je kin en gezicht. Ideaal voor lange ritten en hoge snelheden.
  2. Jethelm (open face): Deze helm heeft geen kinbescherming en is populair bij stadsrijders. Het biedt een goed zicht en ventilatie. Beon staat bekend om zijn stijlvolle jethelmen.
  3. Systeemhelm (modular): Deze helm combineert het beste van beide werelden. Je kunt het kinstuk omhoog klappen voor gemakkelijke communicatie zonder de helm af te nemen. Mt Helmets heeft betaalbare systeemhelmen.
  4. Fashionhelm: Als je naast veiligheid ook stijl belangrijk vindt, zijn er helmen met unieke designs en kleuren. Denk aan retro-looks of opvallende patronen.

Ongeacht je keuze, zorg ervoor dat je helm goed past, de juiste keurmerken heeft en comfortabel is. Veiligheid en stijl gaan hand in hand op de weg!

Geen producten in deze categorie