Motorolie 10w40 4T Synthetisch 1L fles NSL Sport Power

9.50
148371521
Voorraad
+

NSL SPORT POWER 4T 10W-40, een superieure 4-takt benzinemotorolie, speciaal ontwikkeld voor de nieuwste generatie hoogpresterende vloeistof- en luchtgekoelde 4-takt scooters en 4-takt motoren. Deze olie zorgt voor uitmuntende bescherming van de motor, de versnellingsbak en de natte koppeling, essentieel voor 4-takt motoren. Het garandeert een ongeëvenaarde betrouwbaarheid, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden en bij hoge temperaturen.

De SPORT POWER 4T 10W-40 is vervaardigd met topkwaliteit synthetische basisoliën en een zorgvuldig geselecteerd pakket van additieven, resulterend in uitzonderlijke eigenschappen:

  • Voortreffelijke thermo-oxidatieve stabiliteit voor een langere levensduur.
  • Uitzonderlijke eigenschappen tegen slijtage, roest en corrosie.
  • Gecontroleerde wrijvingseigenschappen om slippen van de koppeling te voorkomen.
  • Verhoogde kracht en brandstofefficiëntie, wat leidt tot betere rijprestaties.
  • Superieure dispersie- en reinigingscapaciteiten.
  • Uitmuntende afschuifstabiliteit die de viscositeit behoudt in hoge temperatuur- en afschuifomgevingen, wat zorgt voor verbeterde slijtagebescherming.
  • Excellente prestaties bij lage temperaturen voor moeiteloos starten en effectieve smering en bescherming bij het opstarten.
  • Lage vluchtigheid om olieverbruik en hydrocarbonvervuiling te verminderen.

SPORT POWER 4T 10W-40 voldoet aan de prestigieuze API SN en JASO MA2 normen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor uw 4takt scooter of motor. Voor de scooterliefhebber die niets minder dan het beste eist, is SPORT POWER 4T 10W-40 de ideale keuze.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Maat helm meten bij volwassenen 

De Rijksoverheid moedigt alle motor- scooter- en brommerrijders aan om een helm te dragen tijdens het rijden. Belangrijk is dat je met de juiste maat helm rijdt. In een winkel kom je met de vraag: welke maat helm heb ik nodig? Uiteraard is dit online niet mogelijk. Gelukkig kun je voor de juiste maat helm onze matentabel raadplegen

Het stappenplan: Hoe helm maat meten

De juiste helm maat opmeten is belangrijk, dat spreekt voor zich. Een te kleine helm zal veel druk op het hoofd uitoefenen met hoofdpijn tot gevolg. Een te grote helm zal te veel ruimte overlaten en gaan zwenken op het hoofd. Hierdoor geven deze helmen niet voldoende bescherming. Zorg voor een juiste bescherming door een helm te kopen in de juiste maat. De juiste helmmaat berekenen kan op de volgende manier:

Stap 1. Pak een meetlint. 

Stap 2. Meet de omtrek van je voorhoofd. Plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen.

Stap 3. Bekijk de helm maat bij de bijbehorende omtrek in centimeters.