Motorolie 5w40 4T Synthetisch 1L fles NSL Sport Power

12.95
148568537
Voorraad
+

SPORT POWER 4T 5W-40 is een premium motorolie voor 4-takt benzinemotoren, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van de nieuwste prestatiegerichte vloeistof- en luchtgekoelde 4-takt motorfietsen. Deze olie biedt uitstekende bescherming voor de motor, versnellingsbak en natte koppeling die gebruikt worden in 4-takt motorfietsen. Het garandeert de hoogste mate van betrouwbaarheid, zelfs onder zware bedrijfsomstandigheden en bij hoge temperaturen.


SPORT POWER 4T 5W-40 is gebaseerd op hoogwaardige synthetische PAO/Ester basisoliën, gecombineerd met een zorgvuldig geselecteerd pakket van additieven om de volgende eigenschappen te verkrijgen:

  • Uitstekende thermo-oxidatieve stabiliteit.
  • Uitzonderlijke anti-slijtage, anti-roest en anti-corrosie eigenschappen.
  • Gecontroleerde wrijvingseigenschappen voorkomen slippen van de koppeling.
  • Verhoogde kracht/brandstofefficiëntie en verbetert de rijeigenschappen.
  • Uitmuntende dispersie- en reinigingseigenschappen.
  • Uitstekende afschuifstabiliteit behoudt viscositeit in een omgeving met hoge temperatuur en afschuifkrachten, en biedt verbeterde slijtagebescherming.
  • Opmerkelijke eigenschappen bij lage temperaturen voor gemakkelijke start bij lage omgevingstemperaturen en effectieve smering en slijtagebescherming bij het opstarten.
  • Lage vluchtigheid vermindert olieverbruik en hydrocarbonvervuiling.

Voldoet aan de volgende prestatiecriteria:

  • API SN
  • JASO MA2

SPORT POWER 4T 5W-40 is de ideale keuze voor scooter en motorrijders die het maximale uit hun machine willen halen, met de zekerheid van een product dat optimale bescherming en prestaties biedt onder alle rijomstandigheden. Of je nu rustig aan het cruisen bent of de grenzen opzoekt, deze olie heeft je gedekt!

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Maat helm meten bij volwassenen 

De Rijksoverheid moedigt alle motor- scooter- en brommerrijders aan om een helm te dragen tijdens het rijden. Belangrijk is dat je met de juiste maat helm rijdt. In een winkel kom je met de vraag: welke maat helm heb ik nodig? Uiteraard is dit online niet mogelijk. Gelukkig kun je voor de juiste maat helm onze matentabel raadplegen

Het stappenplan: Hoe helm maat meten

De juiste helm maat opmeten is belangrijk, dat spreekt voor zich. Een te kleine helm zal veel druk op het hoofd uitoefenen met hoofdpijn tot gevolg. Een te grote helm zal te veel ruimte overlaten en gaan zwenken op het hoofd. Hierdoor geven deze helmen niet voldoende bescherming. Zorg voor een juiste bescherming door een helm te kopen in de juiste maat. De juiste helmmaat berekenen kan op de volgende manier:

Stap 1. Pak een meetlint. 

Stap 2. Meet de omtrek van je voorhoofd. Plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen.

Stap 3. Bekijk de helm maat bij de bijbehorende omtrek in centimeters.